آموزش سئو به چه معناست؟

عموما سایت‌های با تعداد بک لینک بیشتر رتبه بیشتری در نتایج گوگل خواهند داشت. موقعیت سایت شما در صفحه نتایج گوگل تناسب مستقیم با کمیت و کیفیت لینک‌های ورودی به سایت شما دارد.

مهمترین سوالی که کاربران از خود میپرسند آن است که تعریف دقیق سئو چیست. سئو مجموعه فعالیت هایی است که در طراحی سایت، تعیین استراتژی محتوایی و تولید محتوا انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم.

همچنین استفاده از متا تگ ها و تصاویر در این بهینه سازی تاثیر زیادی دارد

سئو (بهينه‌سازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نيست. آن‌ها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، ايجاد شده‌اند. سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيک وب سايت‌ها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، مي‌پردازد. سئو فرآيند ساده‌اي نيست که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر است.

چون نمایش بهترین و مرتبط‌ترین نتایج به کاربران هدف اصلی تمام موتورهای جستجو است.

هر محتوا، کد یا لینکی که در دامنه ما باشد جزئی از سئو داخلی بوده و هر اتفاقی که خارج از سایت ما رخ میدهد و بر سئو آن تاثیر گذار است (مثل لینک سازی، تبلیغات و فعالیت در شبکه های اجتماعی) را سئو خارجی می نامیم.

اگر می‌خواهید ترافیک ارگانیک بیشتری روی صفحات وبسایت خود ایجاد کنید، باید از الگوریتم‌های رتبه‌بندی در موتور جستجوی گوگل آگاه باشید.

فراموش نکنید کسب نمره خیلی بالا در ابزارهای تست سرعت نباید تبدیل به یک دغدغه اساسی در استراتژی سئو شما بشود. گوگل از هزاران فاکتور برای رتبه‌بندی وبسایت‌ها استفاده می‌کند، کسب نمره خوب در ابزارهای تست سرعت مهم است امااگر دانش فنی ندارید خود را درگیر اعداد و ارقام نکنید.

زمانیکه دانش و تجربه نسبی در زمینه سئو را کسب کردید دیگر صرف زمان برای آموزش سئو یادگیری شخصی و مطالعه مقاله منطقی نیست.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در واقع جایگاه شما وابسته به تعداد کلیک و تعدا د افراد بازدیدکننده نیست.

برای ثبت پروژه سئو خود در راش‌وب کافیست تا با ما تماس بگیرید و یا فرم زیر را پر کنید تا ما پس از بررسی وبسایت شما باهاتون تماس بگیریم.

همانطور که قبلا اشاره کردیم، رباتهای خزنده گوگل هر روز میلیاردها صفحه را بازبینی می‌کنند و محتوای آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند. این محتوا شامل لینکهای درون هر صفحه نیز می‌شود. گوگل برای درک ارتباط بین صفحات دنیای وب و وبسایت‌های مختلف، شبکه لینک‌های هرکدام را بررسی می‌کند.

مطالعه بیشتر: گوگل آنالیتیکس چیست؟ همه آنچه باید درباره این ابزار بدانید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *